Afbeelding
Foto:

Rijssen, modestad
van Twente

RIJSSEN - Op zaterdag 29 september wordt met behulp van professionele modellen bewezen dat Rijssen een volwaardig en compleet modeaanbod heeft. Dan wordt de nieuwste najaars- en wintermode gepresenteerd op een groot podium bij de fontein. Dit wordt gecombineerd met een extra koopzaterdagavond, alle winkels zullen geopend zijn tot 21.00 uur.

Op een grote overdekte catwalk worden de nieuwste trends geshowd. De catwalk is te vinden op het Schild bij de fontein. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 19.00 en 20.00 uur. Tijdens de show wordt mode van verschillende deelnemers gepresenteerd, waaronder Bengels en Ko, Blush, Eshuis Mode, GetDrezzed, Jolie, Koedijk Mode, Le Parrell Fashion&More, LotZ en Linde, PC Zijstraat, Reason, Unique, Welkoop Rijssen en Wessels Mode.

Nieuwste trends
Opgewekte, lichte en felle kleuren, geel- en groentinten, warm rood-oranje en lila. In combinatie met glansstoffen als fluweel, satijn en velvet en de wijde vormen maakt de mode een duidelijk statement. Er zal van verschillende topmerken collecties ingekocht die talloze combinatiemogelijkheden bieden. Prachtige pasteltinten worden gecombineerd met camels, peach en nude- en skintinten. Grijs is de kleur die al deze warme tinten extra accentueert. Oversized prachtige jassen en blazers, wijdvallende broeken en harige, aaibare truien zijn in alle collecties aanwezig. Broeken zijn niet meer destroyed of used, maar vooral strak, recht en soft. Het herenbroekje maakt zijn comeback!

Pakken & ruiten
Grote overjassen, wijde blazers, suits en weer de wijde pantalons en culottes. Over the top looks met veel ruiten in okergeel, groentinten en warme najaarskleuren. Deze trend is het meest winters van de verschillende trends. Veel wollen pakken, fijne wollen jassen, kabeltruien en warme pantalons. Binnen deze stijl krijgt het mannenpak een vrouwelijke touch. De Yves Saint Laurent-look uit de jaren zeventig is terug.

Kom kijken
Veel winkels leggen de loper uit en presenteren u de nieuwste najaarsmode en –trends op deze dag. Voor de kleintjes is er genoeg kinderplezier georganiseerd. Parkeren kan gratis op de vele parkeerplaatsen rond het centrum. Mis het niet en breng op zaterdag 29 september een bezoekje aan Rijssen, de modestad van Twente!