Afbeelding
Foto:

Oproep speelgoed Sinterklaasmiddag voor vluchtelingen

NIJVERDAL - Hoewel het nog enige tijd duurt voor Sinterklaas en zijn geweldige assistenten weer in Nederland komen, is de Sinterklaas-commissie "help Sint helpen" al wel weer gevraagd door Sinterklaas om hem ook dit jaar weer te helpen met de organisatie van de Sinterklaasmiddag voor vluchtelingen en andere minima.

De commissie kan dit niet alleen. Daarom deze oproep aan jullie allen die het Sinterklaasfeest voor deze mensen een warm hart toedragen. Dat kan op twee manieren: 1. Door een financiƫle bijdrage over te maken op: Rekeningnummer: NL18RABO 0120904411 st. de Welle tnv Help Sint helpen.
2. Nieuw, of bijna nieuw, speelgoed aanbieden. Dit speelgoed moet geschikt zijn voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. S.V.P. geen knuffels, geen kleding en ook geen speelgoed waar batterijen bij nodig zijn. Het is van belang dat de kwaliteit van het aangeboden speelgoed perfect is. Indien u speelgoed wilt aanbieden verzoeken wij u om voor 10 november een mailtje te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende mailadres dan nemen wij contact met u op: trefpuntminima@hotmail.com.