Afbeelding
Foto:

Konijnenbelt ook sterk in elektrisch rijden

NIJVERDAL - Autobedrijf Konijnenbelt in Nijverdal heeft al ruim 75 jaar ervaring in de autobranche, waarvan 40 jaar als Toyota-specialist. Het merk zet de afgelopen jaren ook sterk in op elektrisch rijden, waar ook bij Konijnenbelt steeds meer vraag naar is.

Elektrisch rijden is duurzaam, goed voor de portemonnee en ook nog eens gewoon leuk met de snelle, high-tech modellen met veel innovaties die tegenwoordig rondrijden. Toyota heeft al 21 jaar Hybrid Electric modellen in haar assortiment. Deze zijn nu eltra aantrekkelijk geprijsd. Op deze auto's die een benzine- en een elektromotor op een slimme manier combineren, krijgt u nu tot 2.400 euro Hybrid Electric Bonus.

Voordelen
Een hybrid-electric heeft veel voordelen. Zo bespaart u benzine, vermindert u CO2-uitstoot en geniet u van de krachtige prestaties van twee krachtbronnen. Daarnaast wordt de benodigde energie om de auto op te laden zelf door de auto opgewekt en komt hier geen oplaadkabel aan te pas. U rijdt dus al snel 50% elektrisch en geniet tegelijkertijd van maximale prestaties. De hybride technologie zorgt voor een zo slim en efficiƫnt mogelijk verbruik van energie. Zo leveren de motoren een maximaal vermogen op de snelweg en bij het inhalen. Wanneer u afremt of langzamer gaat rijden, zorgen deze er juist weer voor dat de accu wordt opgeladen.

Tijdelijke bonus
Momenteel is hybride rijden extra fijn geprijsd bij Toyota. Tot en met 30 november ontvangt u een aantrekkelijk bonusvoordeel op diverse modellen. Zo rijdt u de zuinigste hybride in zijn klasse, de veelzijdige Toyota Yaris, nu met 1.000 euro Hybrid Electric Bonus. Op de innovatieve Auris en de dynamisch vormgegeven Auris Touring Sports geldt tijdelijk een bonus van 1.500 euro. Ook de Toyota C-HR, de stoere cross-over, is er in een hybride versie. Met de Hybrid Electric Bonus bespaart u tijdelijk tot 2.400 euro op deze 5-deurs hybride cross-over.

Maak kennis
Wilt u zelf wel eens de kracht van hybride ervaren? Kom naar Toyota-specialist Konijnenbelt in Nijverdal en doe de Hybrid Electric Challenge. Hierbij maakt u ook nog eens kans op een elektrische fiets. Zij geven graag advies over aankoop of bijvoorbeeld lease. Natuurlijk bent u ook voor een passende occasion en onderhoud aan uw auto van harte welkom. U vindt autobedrijf Konijnenbelt aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal. Kijk ook op de website: www.toyota-konijnenbelt.nl