Afbeelding
Foto:

Bijeenkomst kanker en vermoeidheid

ENTER - Woensdag 17 oktober van 15.30 tot 17.30 wordt er door TeamFysiek in samenwerking met het ErgotherapieTeam, Diëtistenpraktijk Almelo en Coachingpraktijk Hartzaken een informatiebijeenkomst over kanker en vermoeidheid georganiseerd in Enter.

Op deze middag willen we met u in gesprek gaan en informatie geven. Al uw vragen over dit onderwerp kunt u stellen en gaan we zo goed mogelijk beantwoorden. Iedereen die te maken heeft met vermoeidheid bij kanker is welkom, dus niet alleen patiënten maar ook familieleden, professionals en andere geïnteresseerden. Vermoeidheid is immers niet alleen lichamelijk en geestelijk aanwezig maar werkt door in het hele dagelijkse leven en de sociale omgeving. Er is verder medewerking van Janneke lingerie, Sabrina´s Hair & Make-up, stichting Over@Leven en Gasterij Het Middenplein.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jessica Nijzink van TeamFysiek; tel. 0547 38 8244. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. We hopen u allen 17 oktober te mogen verwelkomen bij Team Fysiek Middenplein 16 in Enter.