Afbeelding
Foto:

Van concept naar flyer met drie keer klikken

NIJVERDAL-RIJSSEN - De flyer is nog steeds een zeer populair en kosten-effectief middel om uw boodschap onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep klanten en lezers. Wanneer u een evenement, actie of product wil promoten helpen wij u daar graag mee.

DWF Mediamakers, uitgever van deze Hart-kranten, beschikt tegenwoordig ook over het nieuwe digitale platform Reclame op de Mat; te vinden via www.reclameopdemat.nl. Hier kunt u met drie drukken op de knop zelf flyers laten drukken én verspreiden.

Doeltreffend resultaat
Wanneer u beschikt over een eigen ontwerp nemen wij u graag alle verdere zorgen uit handen met kwalitatief hoogstaand drukwerk en efficiënte verspreiding. Beschikt u niet over eigen materiaal? Onze opmaakafdeling kan ook geheel naar wens een flyer voor u ontwerpen binnen uw bestaande huisstijl. Hebt u specifieke wensen naast flyers? Ik kom graag bij u langs als media-adviseur voor de edities Hart van Rijssen en Hart van Nijverdal. Zo kunnen wij naast flyers, advertenties in de gedrukte krant en online promotie ook veel andere specifieke wensen voor u uitvoeren als full-service media bedrijf.

Kom langs
U bent ook van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking bij ons kantoor in Rijssen, gevestigd in de Hoge Wal aan het Hoge Pad 1-90 in Rijssen. Ik ben aanwezig op dinsdag van 10.00 tot 13.30 uur, daarbuiten ook op afspraak. Bel met media-adviseur Linda Espeldoorn op 06-23 91 83 87, mail naar linda@dwfmediamakers.nl of kijk op onze website, www.hartkranten.nl