Seven Drunken Nights

NIJVERDAL - Seven Drunken Nights brengt eerbetoon aan 'The Dubliners'. Er zijn nog enkele kaarten voor het optreden op donderdag 18 oktober in het ZININ Theater vanaf 20.15 uur.

Met de voorstelling 'The story of The Dubliners' brengt de Ierse band op authentieke wijze het verhaal van Ierlands favoriete zonen tot leven. De show is naast een eerbetoon aan 'The Dubliners', ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie. Meerdere leden uit de cast van Seven Drunken Nights zijn nauw verbonden met The Dubliners. Ze stonden zelfs met hen op het podium. Reserveer nu de laatste kaarten via www.zinin.com. Kaarten รก 25 euro zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info

Spinvis

NIJVERDAL - Ook Spinvis is te zien bij ZININ, namelijk op vrijdag 19 oktober vanaf 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren via bovenstaande methode.

Erik de Jong, alias Spinvis, is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij won de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Johnny van Doornprijs.