Afbeelding
Foto:

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek zet in op Duurzaamheid

RIJSSEN - Duurzaamheid komt steeds hoger op de agenda te staan. Niet zo gek ook, want het is beter voor het milieu, de wereld en uiteindelijk kan het ook beter zijn voor uw portemonnee. Met een aantal slimme oplossingen kan uw woning al snel een heel stuk duurzamer worden. Denk daarbij aan een zonneboiler, zonnepanelen of een warmtepomp. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek adviseert u graag welke oplossing het meest geschikt is voor uw woning en wensen.

Duurzaamheid
Duurzaam bouwen betekent simpelweg dat er bij de bouw van een woning rekening wordt gehouden met het energieverbruik en het milieu. Wanneer u duurzaam gaat bouwen, moet de energie die u gaat verbruiken voor een groot gedeelte afkomstig zijn uit duurzame bronnen. Eenvoudiger gezegd: hoe beter u uw woning isoleert en voorziet van slimme ventilatie en energiebesparende verwarmingsopties, hoe minder niet-duurzame energie (opgewekt met bijvoorbeeld een traditionele cv-ketel) u nodig heeft om uw woning comfortabel warm te houden.

Vakmanschap
Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is uw partner als het gaat om slimme duurzame oplossingen én duurzaam bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen uw wensen graag met u door. Vakmanschap en uitmuntende service zijn namelijk de twee belangrijkste ingrediënten voor succesvol ondernemerschap. Ter Harmsel is al vijftig jaar een bekende naam in de regio. De medewerkers geven niet alleen goed advies en service, maar leveren ook echt gedegen vakwerk. Op alle diensten en installaties zit onze normering. Wij zijn VCA gecertificeerd met BRL 6000 installateurs en lid van UNETO-VNI.

Tot ziens, in onze showroom aan de Morsweg 7a te Rijssen.