Afbeelding
Foto:

Herfstgevoel bij PAND 55

NIJVERDAL - Bij PAND 55 aan de Grotestraat 55 heeft een grote verandering plaatsgevonden. De winkel is dit seizoen weer totaal anders. Nieuwe binnenmeubelen, decoratie artikelen en kleding.

De meubel collectie bestaat nu uit binnen meubelen waaronder salontafels, stoelen, eettafels, bankjes, krukjes, kasten en bijzettafels. Deze zijn van gemaakt van hout, combinatie hout en staal of helemaal van industrieel staal. Voor een gezellige sfeer is gekozen voor veel decoratie artikelen waaronder windlichten, vazen, dienbladen, vachten, klokken, kandelaars, wanddecoraties etc. Niet te vergeten heeft PAND 55 ook een zeer sfeervolle kerstcollectie. Lampen zijn er ook in diverse soorten waaronder vloerlampen, hanglampen en tafellampen. Hier van heeft PAND 55 de meeste ook weer met een industriƫle look.

Speciaal assortiment
Wekelijks gaan ze op zoek naar leuke, gekke en bijzondere items zodat ze altijd weer iets speciaals in het assortiment hebben. En natuurlijk is dit allemaal voor een betaalbare prijs.

Kleding
De kledingcollectie bestaat uit jassen en vesten van Kjelvik, deze zijn sportief en functioneel. Voor de heren tot maat 5 XL en de dames tot maat 50. Deze jassen kun je combineren met leuke sjaals, handschoenen en mutsen. De dameskleding is een ruim assortiment in truien, vesten, tunieken etc.

Neem gauw een kijkje
Bent u benieuwd naar PAND 55? Kom langs en proef de gezellige sfeer. PAND 55 zit gevestigd aan de grotestraat 55 in Nijverdal. Voor meer informatie en een deel van de collectie kunt u ook kijken op de website: http://www.pand55.nl/