Afbeelding
Foto:

Dinercheques voor winkelend publiek in Rijssen

RIJSSEN - Een dagje winkelen in Rijssen wordt nu tijdelijk nog plezieriger met een gratis dinercheque. Ondernemersvereniging HABI Rijssen organiseert een actie waarbij het winkelend publiek wordt verwend met een dinercheque voor een driegangen menu. Deze actie is geldig bij 2 personen, waarvan er 1 persoon gratis kan eten.

Een groot aantal ondernemers in het centrum van Rijssen zijn betrokken in deze actie. Klanten die voor minimaal 75,- euro besteden in een van de aangesloten winkels ontvangen een dinercheque. De actie gaat in op zaterdag 27 oktober en loopt tot zaterdag 3 november. De dinercheques zijn te besteden in een van de vijf aangesloten horecagelegenheden, te weten: Restaurant 't Brodshoes, Brasserie de Passage, Riessen Enjoy, De Markies en Restaurant Rijsserberg. Tegen inlevering van de dinercheques mogen twee personen genieten van een driegangenmenu bij een van bovengenoemde gelegenheden. De dinercheques zijn te verzilveren tot en met 1 december.

Veel deelnemers
Ondernemersvereniging HABI heeft veel ondernemers in het centrum weten te lokaliseren voor deze actie. De vereniging heeft als doel om de ondernemers in het centrum van Rijssen bij elkaar te brengen en gezamenlijk te zorgen voor een bruizend, gezellig centrum voor bezoekers en winkelend publiek. Men kan voor deze actie terecht bij wel 22 verschillende winkels. Wie graag met een dinercheque naar huis wil gaan na een middag shoppen kan terecht bij: Bokkerink Opticiens, Bomedo, Cecil, De Magnolia, Eshuis Mode, GetDrezzed, Juwelier Asbroek, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Le Parell Fashion & More, Ligtenberg Linnen & Lingerie, Lotz en Linde, PC Zijstraat, Pearle, She's Different, Shoeby, Steenbergen Schoenen, Unique, Voortman Mode, Wessels de Vlog, Wessels Mode en Zandstra.

Ook voor onze lezers
Behalve winkelend publiek in Rijssen, maken ook lezers van de Hart van Rijssen en Hart van Nijverdal kans op een dinercheque. Hart van Rijssen/Nijverdal mag in totaal 5 dinercheques weggeven aan trouwe lezers! Kans maken op een van deze dinercheques? Geef op onze facebookpagina's van Hart van Rijssen of Hart van Nijverdal aan met wie jij graag een vorkje wilt prikken en wellicht win jij een dinercheque waarmee je maar 1 diner hoeft af te rekenen.