Afbeelding
Foto:

Service en voordeel bij aanschaf van een nieuwe Renault

RIJSSEN - Wilt u een nieuwe Renault aanschaffen, daar een financieringsregeling voor gebruiken én extra garantie of onderhoud afsluiten? Bij Renault Munsterhuis bent u dan voordelig uit door gebruik te maken van de Renault Flex Choice.

Iedereen die een nieuwe auto gaat aanschaffen, doet er goed aan om ook na te denken over hoe de auto te financieren. Spaargeld of lening? Ook met het oog op de toekomst is het verstandig om even stil te staan bij het onderhoud en eventueel extra garantie.

Alles in één
Voor elke particulier die een nieuwe Renault koopt, uitgezonderd de Renault Z.E.-modellen, kan met de Renault Flex Choice de aanschaf van de auto en de gewenste service op een passende manier financieren. Er zijn drie mogelijkheden: Essential, Smart en Premium. Essential heeft geen extra's en het hoogste rentepercentage, namelijk 5,9 procent. Bij de Renault Flex Premium is de rente het laagst, 2,9 procent, en schaft u twee extra services aan. Kies voor GarantiePlus-verzekering, My Revision of My Revision Extra Pro.

Voorwaarden
Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de Renault Flex Choice-financieringsregeling. De medewerkers van Renault Munsterhuis vertellen u er graag alles over. Kom langs bij Renault Munsterhuis aan de Nijverdalseweg 150 in Rijssen. Kijk ook op: www.munsterhuisrenault.nl