Afbeelding
Foto:

Rudy van de Ven Auto's stelt zich voor

ENTER - Harriette en Rudy van de Ven zijn sinds 4 jaar eigenaar van een mooi autobedrijf in Enter: Rudy van de Ven auto's. Gestart vanuit huis werd de ruimte daar al snel te klein. Nu zijn ze al weer geruime tijd gevestigd aan de Vonderweg 26 A. Vanaf de A1 is het pand ook goed te zien, een A1 lokatie dus.

"Wij zijn gespecialiseerd in auto`s tot € 7.500. We kopen auto`s uit geheel Europa maar de mooiste komen veelal uit Duitsland. Deze zijn namelijk vaak completer uitgerust en goed onderhouden. Om het kwaliteit te kunnen waarborgen laten wij op voorhand al onze auto`s keuren door een onafhankelijke Duitse partij. Aan de hand van dit rapport wordt de auto klaargemaakt door externe reparatiebedrijven en de auto wordt professioneel gepoetst, vertelt Rudy. "Alle auto`s die men in de advertenties ziet, bijvoorbeeld op marktplaats, op onze site, of in deze autopaper, zijn dus geheel rijklaar en de prijzen zijn inclusief afleveringskosten en garantie. Bevalt de auto dan kan de klant dus ook direct rijden." vult Harriette aan.

Betrouwbare occasion
Vele positieve reviews en hun scherpe prijsstelling heeft geresulteerd in een landelijke afzetmarkt. Rudy van de Ven auto's is het enige bedrijf in Nederland, dat een waardehistorie van de auto meelevert. Hierin staan bijvoorbeeld het aantal eigenaren, de kilometerstand en de onderhoudshistorie en de staat van de auto duidelijk zwart op wit.

Omruilen
Rudy: "Mocht de auto toch niet bevallen, en daar zijn we dus ook uniek in, dan hanteren we 14 dagen omruilgarantie. "Kort samengevat; een betaalbare auto, geheel rijklaar met garantie en als deze niet bevalt kunt u deze omruilen. Rudy en Harriette weten voor 200% zeker dat u de beste autodeal van Nederland doet aan de Vonderweg 26 A in Enter. Wilt u liever ' s avonds komen kijken? Dat kan, maar bel ons dan voor een afspraak. 06-15548095. Koffie staat uiteraard altijd klaar.