Afbeelding
Foto:

Nieuwe Jimny nu al een succes bij Suzuki Schreurs

RIJSSEN - Wie graag op avontuur uitgaat ongeacht het weer of seizoen heeft al snel baat bij een wat grotere, stoerdere auto. Bij Suzuki krijgen de geliefde compacte Jimny en grotere broer Vitara een facelift. Suzuki heeft inmiddels de prijzen van de nieuwe modellen aangekondigd.

De nieuwe Suzuki Jimny is al weer de vierde generatie van deze compacte 'lifestyle-offroader' zoals Suzuki hem omschrijft. Standaard voorzien van vierwielaandrijving, 15 inch velgen en een stevig ladderchassis. De Jimny is in de basisuitvoering Comfort leverbaar voor 26,999. De Select uitvoering van 27,999 euro voegt onder meer verchroomde accenten in het interieur, privacy glass, stoelverwarming voorin en elektrisch bedienbare zijruiten en spiegels toe. De Stijl uitvoering, vanaf 29,999 euro, komt compleet met climate control, 7 inch multimediasysteem met navigatie, lichtmetalen velgen, LED-koplampen en Lane Departure Warning. De Jimmy is een nu al een enorm succes volgens Dennis Schreurs: "De Jimmy's die binnen komen gaan direct naar de klanten. Wij hebben al een aantal orders mogen schrijven voor de Jimmy, zonder dat de consument de auto in het echt heeft gezien of er een proefrit mee heeft gemaakt. Maar het is dan ook een super mooie en beresterke auto, het wordt een cultmodel, dat zul je zien. Wij hebben zelf een testdag gehad, en dat was fantastisch." Beelden hiervan vind je op de facebookpagina van Autopaper. Suzuki Schreurs verwacht de Jimmy in november in de showroom te hebben.

Vitara
De nieuwe Suzuki Vitara komt momenteel in de showroom. Suzuki's compacte SUV met de nieuwe 1.0 Boosterjet-benzinemotor is leverbaar vanaf 21,999 euro. Voor de sterkere Vitara met 1.4 Boosterjet beginnen de prijzen bij 27,499 euro. Wie nu kiest voor het introductie-aanbod van Suzuki Private Lease kan al instappen vanaf 309 euro per maand. Net als de Jimny is ook de Vitara leverbaar in de Comfort, Select en Stijl uitvoeringen met riante optielijst. Zo kunnen kopers kiezen voor een automatische transmissie of Suzuki's AllGrip-vierwielaandrijving als optie. Autobedrijf Schreurs laat u graag kennismaken met deze nieuwe modellen of natuurlijk de rest van Suzuki's gamma. U bent van harte welkom aan de Nijverdalseweg 138 in Rijssen.