Afbeelding
Foto:

Laatste maand Hyundai Snelle Beslissers Bonus

RIJSSEN - Alleen in oktober profiteer je in oktober nog van de Snelle Beslissers Bonus op verschillende modellen uit voorraad. Hierbij kan de een aantrekkelijke korting worden gecombineerd met de 50/50 deal en rijdt u wel heel voordelig weg in een nieuwe Hyundai.

Zit je al een tijdje met een nieuwe Hyundai in je hoofd? Wacht dan niet langer en profiteer deze maand nog van de Snelle Beslissers Bonus op een heleboel diverse modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Op diverse Hyundai modellen krijgt u nu tot wel €2500 voordeel. Zo schaft u de stadsauto van het jaar, de Hyundai i10, nu aan met een voordeel van €1250. Ook op de dynamische Hyundai IONIQ Hybrid geldt tijdelijk een Snelle Beslissers Bonus van €1250. Op de Hyundai KONA, de SUV met gedurfde styling, krijgt u daarnaast een bonus van €2500. Zo zijn er nog vele andere modellen waarop u deze maand nog aantrekkelijk voordeel ontvangt. Naast de Snelle Beslissers Bonus profiteert u ook nog van de 50/50 deal. Hierbij betaal je 50% van de aankoopwaarde nu en de andere helft kan verspreid over 36 maanden worden betaald tegen een rente van slechts 1,99%. Voor het betalen van de eerste helft van de aankoopwaarde kan u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken.

Kom langs!
De Snelle Beslissers bonus is nog geldig in de maand oktober. Informeer bij Autobedrijf Schippers aan de Molendijk Noord 51B in Rijssen naar de voorwaarden. Natuurlijk bent u welkom voor een vrijblijvende proefrit. Kijk ook op: www.autoschippers.nl