Afbeelding
Foto:

Er is werk voor aanpakkers!

NIJVERDAL - Ben jij een aanpakker en op zoek naar een leuke baan in Nijverdal en omgeving? Wil jij ook met een glimlach naar je werk? Ben jij je huidige baan ontgroeid? Dan is Eriswerk.nl, het uitzendbureau uit de buurt, op zoek naar jou. Want… er is werk!

Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl: 'Wij helpen onze uitzendkrachten om zich verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Dat ze (nieuwe) talenten van zichzelf ontdekken en leren te gebruiken. Wij vragen ook altijd: 'En, waar word jij blij van?' Want een enthousiaste, gemotiveerde medewerker is goud waard. Dat weten onze klanten ook. Omdat we zelf ook uit de buurt komen kennen we de mentaliteit en de bedrijven in Nijverdal en omgeving.'

Waar word jij blij van?
Eriswerk.nl let veel meer op wie jij bent en wat je leuk vindt dan alleen op wat er in je CV staat. 'Wat doe je graag? Wat is jouw volgende stap? Wij helpen bij het vinden van de juiste plek voor je talent, voor nu en in de toekomst. Zo doen we ook aan loopbaanbegeleiding.'

Meer informatie
Op www.eriswerk.nl vind je informatie over de actuele vacatures, werkwijze, ambassadeursbonus en nog veel meer. Ook nu zijn we op zoek naar nieuwe krachten! Op dit moment zoeken we aanpakkers met ervaring in de techniek, logistiek, productie of installatie. Ben je wel een aanpakker, maar heb je nog geen ervaring? Ook dan maken we graag kennis met je! Mail of bel ons dan via: info@eriswerk.nl of 06 1096 0763.

Wat biedt Eriswerk.nl?
Eriswerk.nl biedt werk aan dat bij je past. Dit is werk in Nijverdal en omgeving en in een werkomgeving die goed bij jou past. We doen net dat beetje extra voor je met bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding, ambassadeursbonus en nog veel meer! Kijk voor meer informatie op www.eriswerk.nl.