Inloopspreekuur solliciteren

NIJVERDAL - Deskundig en persoonlijk advies voor een sollicitatie. Het kan op donderdag 1 november. Dan geeft Sheena Kozijn van www.carrierezaken.com een inloopspreekuur solliciteren in de ZINiN bibliotheek.

Iedere eerste donderdag van de maand wordt het inloopspreekuur solliciteren gehouden in de bibliotheek. Mensen wisselen tegenwoordig vaker van baan, en we vinden het steeds belangrijker om een baan te hebben waar we helemaal op onze plek zijn. Daarom is ook solliciteren steeds belangrijker geworden. Sheena Kozijn kan een deskundig loopbaanadvies geven en nuttig advies geven als het gaat om solliciteren. Ze leert mensen hoe ze een goede indruk achterlaten, wat ze kunnen doen om de kansen op een baan te vergroten, en wat ze juist niet moeten doen. Het inloopspreekuur solliciteren is van 18.00 tot 20.00 uur.

Arbeidsrecht
Aansluitend kan men op 1 en 15 november terecht in de bibliotheek voor het inloopspreekuur arbeidsrecht. Deze wordt verzorgd door arbeidsjurist Winanda ter Avest. Zij adviseert mensen als een ontslag dreigt of er onzeker is over de rechten van een werknemer. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij haar aankloppen op het inloopspreekuur voor deskundig advies over bijvoorbeeld arbeidscontracten, reorganisaties, conflicten en concurrentiebeding. Dit inloopspreekuur is op bovengenoemde data van 14.00 tot 16.00 uur en geheel gratis!

Aanmelden niet nodig
Beide inloopspreekuren zijn gratis te bezoeken. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie over deze spreekuren en andere activiteiten in de bibliotheek op www.zinin.com.