Shutterstock
Shutterstock Foto:

Zaterdag 3 november speelgoedbeurs Holten

HOLTEN - Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar een speelgoedbeurs worden georganiseerd door de vrijwilligers van ViaVie Welzijn in Holten. Een prachtige mogelijkheid om uw overtollige speelgoed kwijt te raken en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om voor een leuke prijs alvast inkopen te doen voor de komende feestdagen.

De speelgoedbeurs zal worden gehouden op zaterdag 3 november van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 10.00 uur kunt u in het Kulturhus van Holten (Smidsbelt 6) op zoek naar mooi speelgoed voor redelijke prijzen. Denk aan o.a. poppen, spelletjes, puzzels, boeken, schaatsen, buggy's, maar ook aan constructiespeelgoed als Lego, Duplo en Nopper. En nog veel meer…!

Inbreng
De inbreng van speelgoed is op vrijdag 2 november tussen 16.00 en 19.00 uur, eveneens in het Kulturhus. In principe komt al het speelgoed hiervoor in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Knuffels worden NIET geaccepteerd. Ook kinderfietsen t/m 20 inch en kinderjassen kunnen worden ingebracht. Voor de mensen die graag speelgoed willen inbrengen voor de speelgoedbeurs, vraagt de organisatie of zij zich vooraf zouden willen aanmelden via speelgoedbeursholten@gmail.com. Inbrengers ontvangen daar een lijst om in te vullen, en een klantnummer en instructies, zodat tijdens de inbreng de wachttijd wat korter wordt.

Goed doel
70% van de opbrengst van het verkochte speelgoed is voor de inbrenger zelf, en 30% van de opbrengst gaat naar het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn. Het speelgoed wat niet wordt opgehaald wordt geschonken aan een goed doel.

Meer informatie
Meer informatie over onder andere opbrengstpercentages en dergelijke kunt u vinden op www.viaviewelzijn.nl, onder het kopje jeugd + jongeren. Mocht u daarnaast nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ViaVie Welzijn via info@viaviewelzijn.nl of bel 0548 36 27 55.