Afbeelding
Foto:

Rabo-startersavond

RIJSSEN - Wanneer men overweegt een eigen onderneming te starten, is een goede voorbereiding het halve werk. Op maandagavond 5 november 2018 organiseert Rabobank Rijssen-Enter daarom een Startersavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in het starten van een eigen bedrijf.

Tijdens deze avond worden starters, experts en ervaringsdeskundigen bij elkaar gebracht. Een accountant, ROZ, Interpolis, Starter van het Jaar Carolien Rozendom en de Starterscoördinator van de Rabobank zijn onder andere aanwezig om geïnteresseerden eerlijk en persoonlijk te woord te staan over het opstarten van een onderneming. De toekomstige ondernemers kunnen mini-workshops volgen in de thema's: 'Ondernemersplan', 'Verkoop jezelf in 1 minuut' en 'Fiscale startersvoordelen'. Wie overweegt te starten kan zich gratis aanmelden en gelijk zijn kans grijpen te netwerken met zo'n 30 andere (potentiële) starters!

Kom ook
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op maandagavond 5 november aanstaande om 19.00 uur op het kantoor in Rijssen aan de Boomkamp 31. Voor meer informatie en aanmelden ga naar: http://rabo.nl/rijssen-enter/startersavond.