Afbeelding
Foto:

De Smidse opent zijn deuren voor Eigen Oogst

NIJVERDAL - Op vrijdag 2 november om 19.30 uur zal burgemeester mevrouw Anneke Raven de expositie Eigen Oogst 2018 in aanwezigheid van de deelnemers, vrijwilligers en genodigden feestelijk openen.

De amateur beeldende kunst tentoonstelling van en door inwoners van de gemeente Hellendoorn is van 3 tot en met 25 november in de Smidse Hoge Dijkje 4a in Nijverdal. De openingstijden zijn maandag van 13.30 uur tot 17.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.30 tot 17.00 uur.

Veel werken
Er zijn weer ruim twee honderd kunstwerken op het gebied van keramiek, beeldhouwwerk, glaskunst, textielwerk, schilderijen en foto's ingebracht. Als nieuw item zijn ook ruim 70 mooie mini kunstwerkjes van 10 bij 10 centimeter gemaakt voor de Mini Eigen Oogst. Een innovatief initiatief waar heel enthousiast op gereageerd is. Tijdens de zondagmiddagen wordt er live muziek gespeeld om de beleving van de expositie te verhogen. Achtereenvolgens treden op: zondag 4 november : Bert Jansen, Seventies/eighties Music en dialect, zondag 11 november : Pop Rock Factory, zondag 18 november : Annet Nikamp, Easy Listening, zondag 25 november: Celtic Mist, Ierse Folkmusic. Zie ook de website www.eigenoogst.nl