Afbeelding
Foto:

Er is een nieuw bedrijf gestart in Enter!

ENTER - Er is een nieuw bedrijf gestart in Enter; het heet TransVen. Dit transportbedrijf is onderdeel van Rudy van de Ven auto`s BV uit Enter.

Het bedrijf heeft gekozen voor een Mercedes met Tijhof opbouw en aanhanger welke geheel geschikt is gemaakt voor transport van en naar Duitsland. Jaarlijks zal er zo`n 175.000 kilometer met deze oprijwagen gereden worden. "Het betreft de allereerste nieuwe Sprinter die we nu afleveren als oprijwagen.", zegt Mercedes Baan trots.

Veel voorwerk
Rudy van de Ven auto`s staat bekend om zijn leuke auto`s in de betaalbare prijsklasse. Om aan dit soort courante auto`s te komen zijn we lid bij 17 veilingsites, zo legt Rudy van de Ven uit. Om deze auto`s in de showroom te krijgen is veel voorwerk nodig. Zo zijn alle auto`s voorgeselecteerd alvorens ze worden gekocht. Gekeken wordt naar het aantal eigenaren, kilometers, onderhoudshistorie en optische staat. Nadat we de hoogst biedende zijn van de auto gaat de auto naar een logistiek centrum op verschillende plekken in Duitsland. Onze logistieke planster Harriette van de Ven plant deze dan in voor onze 3 chauffeurs. Elke dag wordt er dus gereden. Strakke planning is dus noodzakelijk en we hebben zoveel werk dat onze 2de oprijwagen ook wordt afgeleverd. De verkoper Martijn Brinks werkzaam bij Mercedes Baan heeft de gunning gekregen om de auto te kunnen leveren. De auto is keurig netjes afgeleverd en de reclame is keurig verzorgt door Marnix Sign ook uit Rijssen.

Afbeelding