Afbeelding
Foto:

Zorgboerderij de Borkeld is de Rabobank enorm dankbaar

RIJSSEN - Op 29 oktober kreeg Zorgboerderij de Borkeld een bedrag van €11.000 via het Rabobank Projectenfonds. Dit geld gaat de Zorgboerderij gebruiken om nieuwe stoelen te kopen voor hun cliënten in het Activiteitencentrum.

In de zomer van dit jaar kreeg de Zorgboerderij ook al via de RABO Clubkascampagne een bedrag toegekend. Voor deze bijdrage is er een nieuwe keuken aangeschaft die zij met dank aan de betreffende keukenleverancier voordelig konden kopen, de keuken wordt met veel plezier dagelijks gebruikt.

Activiteitencentrum
Het Activiteitencentrum 'de Hooiberg', biedt als onderdeel van de Zorgboerderij de Borkeld dagbesteding aan op het creatieve vlak aan volwassenen. Ook hebben zij hier bij de dagbesteding een aantal kindergroepen.
Winterfair
Tevens nodigen het bestuur, de vrijwilligers en de cliënten u uit voor de winterfair, die wordt gehouden op 15, 16 en 17 november, dan kunt u tegelijk een kijkje nemen in de Hooiberg en vragen naar meer informatie! Wij danken u ook voor uw uitgebrachte stem die het mogelijk heeft gemaakt, dat wij opnieuw dit fraaie bedrag mochten ontvangen!

Dick Tukkers