Afbeelding
Foto:

Het werk van Marianne van Helden in Guinee-Bissau

RIJSSEN - Op donderdag 22 november zal de bekende veldwerkster van de interkerkelijke zendingsorganisatie Kimon en ex-leerkracht van de Elimschool in Rijssen een presentatie verzorgen over haar werk in de kinderevangelisatie en het opstarten met derden van kinderbijbelclubs in die plaatsen waar een kerk ontbreekt in de hoofdstad van de Zuid Afrikaanse staat Guinee-Bissau. Marianne is sinds 18 oktober weer in Nederland en heeft een paar weken van haar welverdiende verlof genoten, maar nu is de tijd weer aangebroken voor persoonlijke ontmoetingen en het geven van presentaties.

De bijeenkomst vindt plaats in de Syrische Orthodoxe Kerk ingang Kroonwijde. Om 18.45 uur is de inloop en om 19.00 uur start presentatie waarbij de bezoekers weer mee kunnen kijken en luisteren naar noemenswaardige momenten van de afgelopen tijd. Deze presentatie is erg leuk en leerzaam voor kinderen, daarom start deze avond vroeg zodat ze er ook bij kunnen zijn. Om 19.45 uur gaan we pauzeren met koffie en/of thee en om 20.15 uur vervolgen we de presentatie, waarbij wij voornemens zijn om ongeveer 20.50 uur te gaan afsluiten.

Collecte
Op deze avond zal er ook een collecte gehouden worden voor het werk wat Marianne heeft verricht in Guinee-Bisssau. Iedereen is van harte welkom op deze leuke en leerzame avond, jong en oud.

Dick Tukkers