Afbeelding
Foto:

"Iedere dag opnieuw streven naar enthousiaste klanten"

RIJSSEN - Adee Keukens wil de klant op alle vlakken van dienst zijn. Dat begint al in de showroom. Met een schitterende, uitgebreide collectie keukens in alle stijlen en prijsklassen en volop keus in materialen, afwerkingen en apparatuur.

Daarnaast besteedt Adee Keukens veel, erg veel aandacht aan service voor het beste resultaat. Waar je bij andere keukenbedrijven in geval van problemen nog wel eens hoort dat de beschuldigende vinger naar de klant wordt uitgestoken, heeft Adee Keukens een andere mentaliteit. Oplossingsgerichtheid kenmerkt de houding van het Adee-team. "We zeggen altijd tegen de klant: We kunnen niet garanderen dat alles in één keer goed gaat. We blijven immers mensen. Maar we garanderen wél dat het goed komt," zegt bedrijfsleider Erjan de Bruin. Want tevreden klanten, daar wil deze keukenzaak in Rijssen alles voor doen.

Perfectie
Om keukens perfect af te kunnen leveren, houdt Adee Keukens het liefst volledige regie over elke order. In tegenstelling tot filiaalbedrijven, voert Adee Keukens de werkvoorbereiding, het logistieke proces, de planning en montage, de administratieve afhandeling en de after-sales zelf uit. Door alles onder 1 dak te houden, kunnen we alle aandacht besteden aan u en uw wensen! Dat merkt u aan het resultaat.

Hoge tevredenheid
Klanten waarderen deze unieke werkwijze in bijzonder hoge mate, zo blijkt uit het gemiddelde cijfer van 9,6 die honderden klanten Adee Keukens toekennen op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl. Ook op Google wordt het bedrijf hoog gewaardeerd, met 4,5 van de 5 sterren. "Het is mooi dat ons werk zo goed gewaardeerd wordt", geeft Erjan de Bruin aan. "Dat motiveert ons iedere dag opnieuw om te streven naar enthousiaste klanten".

Kom langs
Adee Keukens is in Rijssen gevestigd aan de Ethaanstraat 2. Kijk ook op: www.adeekeukens.nl