Afbeelding
Foto:

Leven in de eindtijd

RIJSSEN - Op donderdag 29 november is er een lezing met Marianne Glashouwer, zij is werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze avond Leven in de eindtijd, met Israël als teken van hoop.

De lezing gaat over hoe God zijn volk weer terugbrengt naar Israël, volgens de profeten. Wij zien dat gebeuren in onze tijd. Wij zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan zijn oogappel Israël en en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk.

Achtergrond spreekster
Bij de Evangelische Omroep was Marianne Glashouwer werkzaam. Ze is getrouwd met de internationale voorzitter van de Christenen voor Israël, Willem Glashouwer. Marianne Glashouwer en Willem Glashouwer zijn al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël, om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreek met regelmaat in het binnenland, maar ook in het buitenland. Ze organiseert excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, ook regelt zij vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Kom ook
De bijeenkomst vindt plaats in Gebouw Jeruël aan de Holterstraatweg 125. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.