Afbeelding
Foto:

De 7 Garanties van Suzuki

RIJSSEN - Suzuki scoort ieder jaar weer hoog qua klanttevredenheid. Naast de betrouwbaarheid van de auto's zelf en de professionele dealers zoals Autobedrijf Schreurs biedt Suzuki ook standaard de '7 Garanties'.

Suzuki-rijders zijn bijzonder trouwe klanten. Dit begint al bij de eerste garantie: 'Super om te rijden'. Suzuki's hebben een hoog fun-gehalte, al helemaal met een sportieve keuze zoals de Suzuki Swift Sport die dit jaar in de showroom verscheen. De tweede garantie is 'Super technologie'; het merk investeert veel in technische oplossingen voor veiligheid, zuinigheid en betrouwbaarheid. Aantrekkelijk van binnen én buiten want het 'Super design' is de derde garantie; zo valt de Ignis op dankzij een kenmerkend design met veel binnenruimte.

Betrouwbaar en zuinig
Suzuki scoort ieder jaar zeer goed in de betrouwbaarheidsonderzoeken. Zo oordeelde de Consumentenbond in 2017 dat Suzuki het betrouwbaarste automerk is. 'Super betrouwbaar' is dan ook een garantie waar u écht op mag rekenen. Dat een betrouwbare auto ook erg duurzaam is bewijst de vijfde garantie: 'Super zuinig'. Een laag brandstofverbruik, maar ook voordelig in onderhoud. De lage uitstoot vertaalt zich ook in een aangenaam lage wegenbelasting.

Super service
Suzuki's zesde garantie is waar Autobedrijf Schreurs in uitblinkt: 'Super service'. U mag vertrouwen op een aangenaam contact bij aankoop en onderhoud van uw auto, maar ook duidelijke en betrouwbare afspraken over noodzakelijk onderhoud aan uw auto. Zo krijgt u met de Suzuki Service Card ook één jaar gratis pechhulp op álle Suzuki's - ja, alle auto's óóit gemaakt door het merk.

Super prijs
De laatste van de 7 Garanties is een weel heel aangename: de 'Super prijs'. Zo profiteert u vaak van extra inruilvoordeel en de auto's zijn altijd scherp geprijsd met leuke aanbiedingen. Autobedrijf Schreurs doet u graag een scherp aanbod! Kom dus eens langs aan de Nijverdalseweg 138 in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschreurs.nl