Afbeelding
Foto:

De Fiat Service Plus Pas

NIJVERDAL - Wanneer u met autopech stil komt te staan, wilt u het liefst weer zo snel mogelijk op weg. Dat is precies wat de Eerste Hulp bij Autopech van Fiat mogelijk maakt voor u.

Zolang er nog fabrieksgarantie op uw auto zit, kunt u al gebruik maken van de pechhulpdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Wanneer u na die periode daar ook van verzekerd wilt zijn, kiest u voor de Service Plus Pas. Deze kost 47,50 euro per jaar.

Dienstverlening
Natuurlijk is het voor u belangrijk om te weten wanneer u wel of niet gebruik kunt maken van de Eerste Hulp bij Autopech. De service geldt in de meeste Europese landen bij alle gebeurtenissen die het noodzakelijk maken om de auto stil te zetten en waarbij het niet mogelijk is om de auto weer veilig te starten. Dat geldt zelfs in het geval u een lege tank heeft of de verkeerde brandstof heeft getankt. Naast de 24-uurs pechhulp zijn er nog meer voordelen verbonden aan de Service Plus Pas. Wanneer uw auto bijvoorbeeld toch al bij a Auto Aaltink is voor een onderhoudsbeurt betaalt u voor de APK alleen de afmeldkosten. Bandenreparatie door middel van een plugreparatie is kosteloos evenals het tussentijds bijvullen van motorolie, koel- en ruitenwisservloeistof. Voorruitbeschadigingen repareren en het vervangen van lampjes vallen eveneens onder de Service Plus pas.

Voorwaarden
Aan de Service Plus Pas zijn voorwaarden verbonden, maar niet veel beperkende. Zo kunt u de Service Plus Pas aanvragen aansluitend aan de fabrieksgarantie, maar het is geen verplichting. Als u pas later van de service gebruik wilt maken, is dat geen enkel probleem; leeftijd en kilometerstand doen niet terzake. Wel kan de auto vooraf geïnspecteerd worden op eventuele gebreken. Deze moeten verholpen zijn, voordat de Service Plus Pas in kan gaan. Verder kan bij verlengde garantie of een auto van een leasemaatschappij de Service Plus Pas geweigerd worden. Interesse? Vraag eens bij Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl