Afbeelding
Foto:

BPM verlenging én korting bij Nissan

Nissan biedt tot en met 30 november nog diverse modellen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Tijdens deze BPM-Verlenging profiteert u van een lage BPM én een hoge korting.

De Nissan Micra is momenteel leverbaar vanaf 14.790 euro voor de Micra Visia, of als N-Way Limited Edition voor 18.690 euro tijdens deze actie. Rijk uitgerust met onder meer een intelligent noodremsysteem, verkeersbordherkenning, intelligent Key en waarschuwing bij het verlaten van de rijbaan. De Nissan Pulsar N-Connecta is nu al leverbaar vanaf 22.490 euro.

Veel voordeel
Ook op de veelzijdige Juke, Nissan's populaire crossover, pakt u een mooi voordeel. Leverbaar vanaf 18.990 euro, waarbij de Juke N-Connecta een mooie actieprijs van 24.090 euro heeft. Een korting van al ruim 3.000 euro. De Qaqhqai en stoere X-Trail zijn scherp geprijsd voor de avonturiers; de Qashqai vanaf 23.990 euro en de X-Trail vanaf 32.790 euro. De X-Trail is een SUV gebouwd voor gezinsavonturen, met een hoog niveau van comfort, veel technologie en een krachtige uitstraling. Een kwalitatief hoogwaardig interieur, nieuwe carrosseriekleuren en sportieve look maken hem helemaal compleet. Kiest u voor duurzame, elektrische mobiliteit? De nieuwe Nissan Leaf staat voor u klaar vanaf 36.890 euro.

Maak kennis
Kom langs bij Nissan-dealers Autobedrijf Manenschijn aan de Wierdenseweg 11 in Daarle of Automobielbedrijf Beltman aan de Jutestraat 3 in Rijssen. Zij geven u graag een passend advies of natuurlijk voor een vrijblijvende proefrit met één van de auto's. Kijk ook op www.manenschijn.nl of www.beltmanrijssen.nl.