Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke acties op elektrische Hyundai

RIJSSEN - Elektrisch rijden wint steeds meer aan populariteit. De auto's worden steeds beter en ook de oplaad-infrastructuur is steeds beter. Hyundai biedt tegenwoordig diverse elektrische modellen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Momenteel biedt Hyundai drie elektrische modellen aan. Deze beginnen bij de Hyundai IONIQ HEV, die dankzij de Snelle Beslissers Bonus momenteel leverbaar is vanaf 24.245 euro. De IONIQ HEV is een hybride; voorzien van een 1.6 liter benzinemotor en een batterij die wordt opgeladen tijdens het remmen. De auto kan afhankelijk van de omstandigheden helemaal elektrisch rijden, bijvoorbeeld in stadsverkeer met lage snelheden. Rijk uitgerust, met achteruitrijcamera, airconditioning, adaptieve cruise control, voetgangerherkennning en navigatiesysteem.

Volledig elektrisch
Wie volledig elektrisch wil rijden kan kiezen uit de Hyundai IONIQ EV, vanaf 33.995 euro. Op een volledig opgeladen batterij kunt u 280 kilometer rijden. Dankzij snelladen is deze in een half uur tot 80 procent op te laden. De Hyundai Kona Electric is door Autovisie getest als beste elektrische auto onder de 50.000 euro. Met een prijs vanaf 39.195 euro en met slechts 4 procent bijtelling is het een aantrekkelijke elektrische optie.Rijk uitgerust en met een actieradius van ruim 482 kilometer. Autobedrijf Schippers laat u graag een vrijblijvende proefrit maken. Kom langs aan de Molendijk Noord 51B in Rijssen of kijk op: www.autoschippers.nl voor actuele aanbiedingen.