Afbeelding
Foto:

40 jaar lid bij de Twente Zangers

RIJSSEN - Op donderdag 8 november 2018 werd Otto Voortman in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen gehuldigd in verband met zijn 40-jarig lidmaatschap bij De Twente Zangers.

Na Jan Schulenburg is Otto Voortman het tweede lid dat voor deze periode lid is bij het ensemble. Al eerder werd Otto Voortman ere-lid van dit kleine mannenensemble. Voor deze gelegenheid waren leden en oudleden van het ensemble uitgenodigd.

Dankwoord
Jan Willem Baan, de voorzitter van het ensemble, heeft Otto en zijn vrouw bedankt voor de inzet die zij beiden hebben getoond voor de vereniging. Ook als penningmeester heeft Otto meer dan 30 jaar plaatsgehad in het bestuur van deze vereniging en daar veel werk verzet. Het regelen van buitenlandse reizen, concoursen in binnen- en buitenland, cd en lp opnames zijn maar een kleine greep uit de gebeurtenissen die mede door Otto's inspanning tot stand zijn gebracht. Niets was Otto teveel om zijn medewerking aan te verlenen. Na het dankwoord werd Otto een oorkonde en een speld van het KNZV uitgereikt. Na het dankwoord van de voorzitter heeft Otto de vereniging bedankt voor de mooie jaren die achter liggen. Hij sprak de wens uit nog een tijd onderdeel te mogen uitmaken van deze mooie vereniging.