Afbeelding
Foto: Pajoko

SAMEN 35 jaar PAJOKO

HELLENDOORN - SAMEN, dat is het thema van Pajoko tijdens het jubileumjaar. Het koor presenteert op zondagavond 23 december een mooi kerstconcert. Noteer het vast in je agenda!

Pajoko viert dit jaar het 35-jarig jubileum van het koor. Deze bijzondere mijlpaal willen ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Pajoko heeft gekozen om dit jubileum SAMEN met iedereen te vieren. Er worden diverse activiteiten georganiseerd gedurende dit jubileumjaar.

Op zondagavond 23 december om 19.00 uur zal de volgende jubileumactiviteit plaatsvinden. Een kerstconcert!" We willen graag met jou SAMEN het kerstgevoel beleven.We organiseren dit concert vlak voor Kerst omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om te komen luisteren." Het concert wordt gehouden in de Sint Sebastianuskerk, aan de Bibenstraat 36 te Hellendoorn. De kerk gaat open om 18.30 uur. De toegang is gratis.
Pajoko hoopt dat ze je mag begroeten en een uurtje muzikaal mag verwennen met prachtige kerstliedjes en Engelse christmas carols. Ook dit concert wordt mogelijk gemaakt door de DorpsRaad Hellendoorn.

Afbeelding