Afbeelding
Foto:

Derde editie Spinningmarathon Rijssen

RIJSSEN - Na de vorige twee edities van de Spinningmarathon Rijssen, gaan we dit jaar voor de derde editie. Onder het motto "Let's ride and burn the sugars" gaan we op 5 januari 2019 opnieuw geld inzamelen voor het goede doel.

De opbrengst van de Spinningmarathon Rijssen komt dit jaar ten goede aan het Diabetes Fonds, dit fonds vraagt aandacht voor mensen die diabetes hebben. Vorig jaar hebben we een prachtig bedrag mogen inzamelen. Zo hebben we voor dit jaar ook weer het doel van € 15000,- met elkaar gesteld.

Goede doel
Het idee achter de spinningmarathon is dat we met elkaar een sportieve dag doorbrengen, waarbij er 6 keer een uur wordt gespind. Als je een uur wilt spinnen, dan doneer je €15,- voor het goede doel.

Netwerk
Natuurlijk hebben we jou en je netwerk nodig om het evenement niet alleen sportief maar ook financieel tot een groot succes te maken. Schrijf je daarom nu in voor een uurtje of meer uren op een spinningbike. Daarbij kun je je natuurlijk laten sponseren door familie, vrienden, collega's etc.

Sponsoren
Ook kun je als bedrijf natuurlijk mee doen, door een bedrag te sponsoren. Natuurlijk staat het iedereen vrij de hoogte van het bedrag zelf te bepalen. Hoe mooi is het om als bedrijf het nieuwe jaar zowel sportief als maatschappelijk verantwoord te beginnen!

Leuke prijzen
Voor de zes individuele sporters die het meeste geld kunnen ophalen, hebben we leuke prijzen beschikbaar gekregen van onze sponsoren.

Inschrijven
Meld je aan via de website www.spinningmarathonrijssen.nl en dan hopen wij je te zien in je sportieve outfit op zaterdag 5 januari 2019 in Lucky "the Feel Good provider".

Afbeelding