Afbeelding
Foto:

Kerstboomtrends

TWENTE - We zitten al weer midden in de feestelijke decembermaand en de kerstboom wordt weer in huis gehaald. Maar wat zullen we er eens in hangen? Als je wel eens tegen andere decoratie aan wil kijken dan die die al jaren wordt gebruikt, kun je met de nieuwe kersttrends je lol op. De kersttrends van 2018 bieden in ieder geval genoeg variatie en feestelijkheid om je hele woonkamer kleur te geven. Vernieuwend of juist traditioneel, voor ieder is er wel wat wils.

De trends om je kerstboom dit jaar te versieren lopen behoorlijk uiteen. Van een bontgekleurde regenboogboom tot subtiele pasteltinten in je boom, de mogelijkheden zijn eindeloos. De eerste trend zagen we laatste tijd ook veel terug in het interieur, de combinatie van zachtroze met grijs. Dit zorgt voor een minimalistische uitstraling maar geeft tegelijkertijd ook een luxe gevoel. Wil je het nog wat fleuriger aanpakken? Kies dan voor de flower power trend waarbij bloemenslingers in de boom worden gehangen in plaats van kerstballen, een blij gevoel gegarandeerd! Eerder zagen we daarnaast al veel kerstballen in allerlei kleuren en maten, van diverse etenswaren in je boom tot zeedieren en eenhoorns, het kan niet gek genoeg.

Subtiel
Vind je dit toch wat te gek worden? Ook de traditionele kerstboom is nog steeds on trend. Kies voor de traditionele kerstkleuren groen, rood en goud en creƫer dat nostalgische gevoel. Ook kun je er nog wat poederig roze gekleurde decoratie aan toevoegen om een vleugje romantiek aan je kerstboom toe te voegen. Ook traditioneel kerstgroen kan nog steeds. Bij de groentrend voor de kerstboom staan dennengroen en emerald/blauwgroen centraal. Je kunt ervoor kiezen om enkel groentinten in je boom te gebruiken, maar ook voor de combinatie met andere kleuren. Wanneer de groentinten bijvoorbeeld gecombineerd worden met wolwit, zilver en goud ontstaat er een heel natuurlijk en chique geheel. Ook kun je kiezen voor blauw in de kerstboom. Maar blauw is toch helemaal geen kerstkleur? Als je een winterse blauw met wit gedecoreerde boom voor je ziet afgemaakt met spuitsneeuw, denk je daar geheid anders over. Een boom die doet denken aan een winter wonderland zorgt geheid voor knusse kerstdagen. Voor welke kerstdecoratie je dit jaar ook gaat, met elke variant maak je de gezelligheid compleet.

Afbeelding