Afbeelding
Foto:

Show- en Verhuurdagen bij Van den Belt Caravan & Camper

RIJSSEN - Van den Belt Caravan & Camper organiseert in samenwerking met Rijschool Hermen de Showdagen! Nieuwsgierig geworden? Kom op 27, 28 en 29 december langs bij het open huis!

Tijdens de open dagen kunt u de nieuwste uitvoeringen van de door de NKC genomineerde P.L.A. en Sun Driver campers bezichtigen. Nooit eerder met een huurcamper op reis geweest? Kom dan kennis maken met het rijden in een Van den Belt camper voor het komende huurseizoen! Onder begeleiding van een deskundige rij-instructeur van Rijschool Hermen te Rijssen ervaart u het rijden in een camper. Tevens staat het team van Van den Belt Caravan & Camper voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden, om u de ultieme camperbeleving te doen ervaren.

Nieuwste Sun Driver
Elegance uitvoering
Graag maakt men van deze gelegenheid gebruik om de nieuwste luxueuze Sun Driver "Elegance" uitvoering te introduceren! Een camper die opvalt door z'n bijzondere luxe interieur en afwerking. In het bijzonder door zijn unieke 7 cm bodemdikte! Zowel de buiten- en binnenwanden, dak en bodem, zijn afgewerkt met Polyester. Hierdoor is de camper volledig hagelbestendig en uitermate goed geïsoleerd. De innovaties op de nieuwe "Elegance" uitvoeringen zijn terug te vinden in extra comfort en luxe en nog meer aandacht voor design. Opvallend is het keukenwerkblad en tafelblad uitgevoerd in Krion-natuursteen. Het is een hypoallergenisch en antibacterieel materiaal en is hittebestendig. De prijs van deze hoogwaardige, luxe kwaliteitscamper zal u zeker verrassen!

Kom langs
In de showroom vindt u tevens jong gebruikte campers en caravans. Tevens kunt u bij Van den Belt terecht voor onderhoud aan uw caravan of camper. Ook voor het leveren en monteren van accessoires bent u bij Van den Belt op het juiste adres. U bent van harte welkom bij Van den Belt Caravan & Camper aan de Kalanderstraat 21 in Rijssen. Aan een hapje en drankje is gedacht!