Afbeelding
Foto:

Dr. Don geeft uitleg over veilige en natuurlijk uitziende rimpelbehandelingen

HENGELO - Rimpels en huidveroudering kunnen goed behandeld worden met injectables. Zoals BOTOX en Tijdelijke Fillers (met lichaamseigen stoffen).

Een vraag aan Dr. Don. Wat zijn eigenlijk injectables? Botox en Fillers zijn allebei voorbeelden van injectables. Beide worden ingespoten in de huid met rimpels. Het grootste verschil tussen BOTOX en Fillers is dat Fillers rimpels of lijntjes opvullen. BOTOX zorgt ervoor dat gezichtspieren weer ontspannen en rimpels kunnen verdwijnen Zoals bij de fronsrimpel.

Goed advies
Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 400.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Zowel bij mannen als bij vrouwen. Ze zorgen voor een jonger en frisser gezicht. Dr. Don: "Zorg wel dat een ervaren arts de injectable plaatst. Een versteend uiterlijk is natuurlijk nooit de bedoeling. Ik beschrijf aan mijn cliënten dat het resultaat van de behandeling te vergelijken is met een jongere versie van jezelf. Als het kan een beetje mooier".

Meer informatie
Bij Clinique Dr. Don is er al een rimpelbehandeling voor €90,- euro met BOTOX. Kijk voor meer informatie ook op: www.cliniquedokterdon.nl