Afbeelding
Foto:

Winters gezellig voor jong en oud!

RIJSSEN - Het gaat weer erg gezellig worden in het centrum van Rijssen op zaterdag 22 december.

Wat is nou leuker om gezellig te shoppen en een drankje te pakken in één van de horeca zaken in Rijssen. Tijdens deze zaterdag zijn alle winkels in Rijssen open tot 21.00 uur.

Gezellig kerstshoppen
Op het Hoge Wal plein en bij de fontein staan gezellige kramen die door de scouting zijn aangekleed. En natuurlijk de oliebollenkraam die niet mag ontbreken.

Twinkle tunes
Vanaf 14.00 zorgen kerstelfen in een mega hippe arrenslee voor het juiste kerstgevoel. Er worden kerstliederen gezongen en er worden kerstwensen en goodies uitgedeeld.

Scouting Rijssen
Zowel de middag als de avond is Scouting Rijssen aanwezig op het Hoge Wal plein en bij de fontein. Voor de nodige sfeer zal worden gezorgd. Vuurkorven waarop broodjes en marshmallows met biscuit worden klaar gemaakt zijn natuurlijk leuk voor de kinderen.

Radio 350
In het pand tegenover Eshuis Mode zal Radio 350 een radio-uitzending verzorgen. Verder kan de fotograaf een mooie foto maken van de familie samen met onze kerstman.

Eindejaars wensactie
Vanaf zaterdag 15 tot en met 31 december organiseert Ondernemersvereniging HABI in samenwerking met de winkels en horeca in Rijssen een leuke eindejaarsactie. De deelnemers zijn herkenbaar aan de kerstboom die buiten voor de winkel staat. Bij de deelnemers kunt u een formulier krijgen waarop een wens voor iemand anders kan worden ingevuld. De wens kan in een daarvoor bestemde doos achter worden gelaten. De eerste week van januari zullen er verschillende wensen worden uitgeloot. Het kan van alles zijn een dagje weg voor een familie lid die mantelzorger is of een etentje voor een zieke oma, etc. HABI heeft hiervoor in ieder geval € 2500,- beschikbaar gesteld. Informeer bij de deelnemers naar de voorwaarden.

En verder…
's Morgens en 's middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt. Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen rond het centrum. Kortom: uw bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard!