Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke korting op Peugeot met Broekhuis deals

RIJSSEN - Deze winter laat Broekhuis Peugeot u er warmpjes bij zitten, dankzij de leuke Brrrroekhuis Deals! In de laatste weken van het jaar zijn nog leuke kortingen te pakken op diverse modellen.

De Peugeot 2008 is nu extra scherp geprijsd met een voordeel dat oploopt tot 5.791 euro. U koopt momenteel de Peugeot 2008 Blue Lion voor een zeer scherpe 19.900 euro. Gaat u voor een stukje extra luxe? Maak dan eens kennis met de Peugeot 2008 Allure; deze staat rijklaar voor 21.900 euro.

Onderscheidend
De Peugeot 2008 biedt meer dan alleen deze aantrekkelijke instapprijzen: dankzij zijn krachtige uitstraling, fijne rijeigenschappen en krachtige prestaties zijn ze niet alleen praktisch inzetbaar maar ook een genot om in te rijden. En natuurlijk is de grotere ruimte en hogere zit een aantrekkelijk verkoopargument.

Keuze
Autobedrijf Broekhuis heeft voor deze actie dus de 2008 edities Blue Lion en Allure samengesteld. De Blue Lion omvat de 110 pk motor voor de prijs van een 82 pk motor. Verder voorzien van onder meer parkeerhulp achter en Peugeot Connect met DAB+ radio. De Allure editie betreft eveneens de 110 pk motor. Deze is voorzien van extra opties met de achteruitrijcamera, navigatie, parkeersensoren, lichtmetalen velgen en extra getint glas.

Maak kennis
Kom langs voor een vrijblijvende proefrit. Broekhuis Peugeot is gevestigd in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en Rijssen. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot