Afbeelding
Foto:

Eindejaarsvoordeel bij Mitsubishi Aaltink

NIJVERDAL - Op de valreep van 2018 is er nog een spectaculaire kortingsactie bij Autobedrijf Aaltink: Eindejaarsvoordeel op veel Mitsubishi modellen met de registratiebonus.

De korting is afhankelijk van het model van uw keuze. Zo is de registratiebonus op een Mitsubishi Space Star maximaal € 1.250,-, voor de ASX en de Outlander is dat maximaal € 1.500,- en de hoogste bonus kunt u krijgen bij aanschaf van een 4WD-uitvoering van de Mitsubishi Eclipse Cross: € 5.000,-. Gebruik maken van dit voordeel is eenvoudig. Koop tussen 1 december en 27 december één Space Star, ASX, Eclipse Cross of een Outlander en de tenaamstelling moet uiterlijk 31 januari 2019 plaatsvinden. Ook wanneer u liever kiest voor een plug-in hybride ligt er zo aan het eind van 2018 nog voordeel op u te wachten. Bij aanschaf van de Mitsubishi Outlander PHEV kunt u kiezen voor of gratis opladen tot eind 2019 of een gratis laadpaal op eigen grond.

De bezem erdoor!
Autobedrijf Aaltink haalt de bezem door de voorraad. Zo is er een mooie selectie ex-demo en 0-kilometer auto's te koop met aantrekkelijke kortingen. Het loont dus zeker om eens langs te komen voor een vrijblijvende proefrit.

Kom langs
Veel voorraad, veel actie en natuurlijk mag u rekenen op een aantrekkelijke inruilprijs bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi. Kom langs bij Autobedrijf Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl