Afbeelding
Foto:

Opel: Lekker Duidelijk!

ALMELO - Naast de aanschaf van uw nieuwe auto is ook de onderhoud een belangrijke factor voor uw mobiliteit. Tegelijk is het ook een aspect waar je liever niet te veel mee bezig bent om dingen uit te zoeken. Opel maakt het kopers nu nóg makkelijker met het Lekker Duidelijk onderhoudsabonnement.

Bij aanschaf van een nieuwe Opel kunt u als koper kiezen voor dit abonnement. Het belangrijkste voordeel: u staat de eerste paar jaar nooit voor verrassingen. U weet precies waar u aan toe bent qua het financiële plaatje voor onderhoud; u betaalt namelijk een vast laag bedrag per maand.

Abonnementen
Opel biedt een viertal abonnementsniveau's aan. Zo kunt u precies bepalen waar u wel of geen behoefte aan hebt. Dit begint bij het basispakket met verlengde garantie, van 1, 2 of zelfs 3 jaar afhankelijk van het model. Het tweede abonnement voegt onderhoud toe: alle onderhoudsbeurten die din het boekje staan, zoals controle van vloeistoffen, remmen, rubbers, lak en software updates. Dit is ook inclusief pechhulp. Bent u veel op pad? Abonnement drie voegt naast de verlengde garantie en onderhoud ook slijtage toe. Versleten onderdelen worden dan gelijk vervangen. Het meest uitgebreide abonnement voegt hierbij ook nog het vervangen van versleten banden toe. Zo bent u geheel zeker van een goed onderhouden auto.

Voorwaarden
Welk abonnement het beste bij u past hangt ook af van de gewenste looptijd en te rijden kilometers per jaar. De abonnementen beginnen al bij 5 euro per maand. Kom langs bij Opel Kamp Twente voor een passend advies; gevestigd aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo en Weezebeeksingel 4 in Almelo. Kijk ook op: www.kamptwente.nl