Afbeelding
Foto:

Auto Aaltink haalt de bezem door de Fiat-voorraad

NIJVERDAL - Auto Aaltink is ook deze laatste weken van het jaar druk bezig met het opruimen van de voorraad. De bezem gaat erdoor en u kunt nog profiteren van leuke kortingen.

Aan nieuwe of bijna nieuwe FIAT rijden met extra veel korting. Dat is natuurlijk een mooie afsluiting van dit jaar. Auto Aaltink heeft dan ook spectaculaire kortingen op diverse demonstratie-auto's en eerder geregistreerde, volledig nieuwe auto's met 0 kilometer op de teller. De korting loopt, afhankelijk van het gekozen model, op tot 8.500 euro.

Voorbeelden
Op dit moment zijn nog veel leuke modellen en edities verkrijgbaar met scherpe kortingen. Ter indicatie enkele voorbeelden; maar wees er snel bij. Een Fiat 500 1.2 Lounge editie met volop opties en 10 kilometer op de teller staat rijklaar voor 15.440 euro, een korting van ruim 5.000 euro. Of de scherp geprijsde Fiat 500C Turbo Young editie; 0 kilometer op de teller van deze mooie cabrio: 18.482 euro; bijna 1.000 euro korting. Of wellicht de Fiat Punto Turbo Sempre; rijklaar met 3.000 euro korting voor een scherpe 13.880 euro.

Kom langs
Autobedrijf Aaltink laat u graag vrijblijvend kennismaken met deze scherp geprijsde auto's. U bent van harte welkom voor een proefrit aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. U kunt ook online een offerte aanvragen en de actuele voorraad bekijken: www.autoaaltink.nl