Afbeelding
Foto:

Eindejaarsshow bij
autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - De laatste weken van 2018 zijn al weer bijna voorbij. Maar voordat er 2019 op de kalender staat, kunt u bij autobedrijf Zuithof nog profiteren van aantrekkelijke eindejaarskortingen.

Op tweede kerstdag opent autobedrijf Zuithof de Eindejaarsshow die tot en met 31 december zal duren. Op tweede kerstdag bent u van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Aanbiedingen
Er zijn natuurlijk weer diverse scherp geprijsde auto's op voorraad. Autobedrijf Zuithof is zes sterren Subaru dealer voor heel Twente, met een uitgebreide voorraad van dit merk. Schaft u tijdens de eindejaarsshow een Subaru Outback XV of Forester aan? U ontvangt dan een gratis winterset ter waarde van 1.895 euro. Ook diverse andere modellen zijn natuurlijk met aantrekkelijke extra kortingen te koop.

Service en onderhoud
Met meer dan 50 jaar ervaring mag u rekenen op een uitstekende service zowel voor als na de aankoop van uw nieuwe of jonggebruikte auto. Zo voert autobedrijf Zuithof uw Subaru onderhoud en reparaties natuurlijk uit naar de strengste eisen van het merk. En als BOVAG-gecertificeerd bedrijf mag u ook bij alle ándere merken rekenen op vakkundig onderhoud. Dit alles met duidelijke afspraken en een betaalbaar tarief.

Kom langs
U bent ook tijdens de feestdagen en in 2019 van harte welkom voor een goed advies of een vrijblijvende proefrit. Ook vertellen zij u graag over de diverse mogelijkheden voor lease. Kom langs aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Kijk ook op: www.zuithof.nl