Afbeelding
Foto:

Knallend het jaar uit met Renault Munsterhuis!

RIJSSEN - Autobedrijf Munsterhuis biedt in december nog diverse nieuwe auto's aan met occasion-prijzen. De snelle beslisser ontvangt bij bepaalde modellen ook een vuurwerkvoucher; zo gaat u knallend het jaar uit met dank aan autobedrijf Munsterhuis!

December is altijd een mooi moment om de bezem door de voorraad heen te halen. U profiteert tijdens deze 'Zo Goed Als Nieuw' weken dan ook van mooi voordeel. Onder meer op Renault, maar ook op de andere merken die Munsterhuis voert bij haar dealers, waaronder Dacia, Jaguar en Land Rover.

Mooie kortingen
De voorraad verandert natuurlijk snel deze dagen, maar enkele aanbiedingen ter indicatie kunnen we wel geven. Zo zijn er diverse Renault-modellen te koop: de 2018 Twingo 1.0 SCE Collection voor 11.450 euro, de Renault Clio Energy TCe 90 Limited voor 14.700 euro of voor ondernemers: een Renault Kangoo Maxi Energy dCi 90 Comfort voor 14.500 euro (exclusief BTW). Op deze en andere geselecteerde modellen ontvangt u ook een gratis vuurwerkvoucher ter waarde van maar liefst 300 euro. De voorraad omvat ook veel andere recente modellen, waaronder de Kadjar, Talisman en Espace.

Uitstekende service
Natuurlijk mag u ook bij aanschaf van deze scherp geprijsde modellen rekenen op de uitstekende service waar autobedrijf Munsterhuis bekend om staat. Ook in 2019 staan de medewerkers voor u klaar met goed advies en vakkundig onderhoud om u vele zorgeloze kilometers te bieden.

Kom langs
Kom langs bij de Renault-vestigingen van autobedrijf Munsterhuis aan de Parkweg 143-149 in Enschede, Goudstraat 31-49 in Hengelo of Nijverdalseweg 150 in Rijssen. U bent van harte welkom voor een goed advies en natuurlijk een vrijblijvende proefrit. De actuele voorraad is natuurlijk ook te bekijken op www.munsterhuis.nl/zo-goed-als-nieuw.