Afbeelding
Foto:

Budget Select Keukens verrast met knallend eindejaarsvoordeel

RIJSSEN - De december maand is weer aangebroken en dit betekent aftellen naar de Feestdagen en het inluiden van het nieuwe jaar. Bij Budget Select Keukens in Rijssen vind u in de feestelijk aangeklede showroom een uitgebreide collectie scherp geprijsde keukens en worden keukenkopers in deze periode verrast met een mooie eindejaarsactie.

Waarom zou u tienduizend euro betalen voor een nieuwe keuken? Voor de helft of zelfs minder koopt u bij Budget Select Keukens een keuken van vergelijkbare kwaliteit, helemaal compleet met apparatuur. "En in deze gezellige eindejaarsperiode doen we daar nog een schepje bovenop." aldus Herman van der Noort. We verrassen keukenkopers aan het einde van het jaar ook nog met gratis montage van hun keuken en dan geven we ze ook nog een prachtig messenblok erbij cadeau.

5 jaar zekerheid
"Een nieuwe keuken is een investering voor jaren. Daarom verzorgen we alles tot in de puntjes. Als klanten willen, nemen we zelfs alle zorg uit handen dus ook de montage. Zelf plaatsen kan uiteraard ook, met de duidelijke montagehandleiding wordt dat een stuk makkelijker. En als er na plaatsing toch onverhoopt iets niet in orde is laten we mensen natuurlijk niet in de kou staan. Daarom krijgt iedere koper standaard 5 jaar garantie op de keuken."

Extra koopavonden
Bent u van plan om op korte termijn keukens te gaan kijken, dan kunt u in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw ook op één van onze koopavonden terecht. De showroom in Rijssen is namelijk op zowel donderdag 27 als vrijdag 28 december extra lang geopend tot 21.00 uur. Budget Select Keukens, Nijverheidsstraat 42a, Rijssen. Telefoon: 0548-538 666. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.budgetselect.nl