Afbeelding
Foto:

Begin 2019 goed met Twente Zangers & Sterre van Boxtel

RIJSSEN - Vocaal Ensemble De Twente Zangers geeft op vrijdag 4 januari onder leiding van Mathijs Kraan een nieuwjaarsconcert in het Parkgebouw. Het ensemble bestaat al meer dan 50 jaar en is een begrip in Rijssen en verre omgeving. De mannen wonnen al meerdere kampioenschappen en geven regelmatig concerten.

Aan het concert nemen een aantal bijzondere gasten deel. Het Rijssense ensemble wist de jeugdige sopraan Sterre van Boxtel (2004) te contracteren voor dit concert. Sterre is bekend van onder meer het programma "Nederland Zingt" . Ze treedt regelmatig op in binnen- en buitenland en weet iedereen te ontroeren met haar stem. Vol kracht, vreugde en met een groot bereik zingt zij klassiek, opera of lichte muziek. Daarnaast kunt u ook genieten van mooie orgelklanken door Arjan Wouters (1995). Hij is in de muziekwereld actief als pianist, organist en dirigent. Arjan ontving vanaf 6-jarige leeftijd orgellessen bij o.m. Leen Schippers en Frank Segers in Lisse. Later kwam daarbij ook de interesse voor het pianospelen. Arjan werkt regelmatig mee aan concerten als begeleider op orgel en piano. Daarnaast is hij dirigent van twee koren. Sterre en de Twente Zangers zullen aan de vleugel worden begeleid door de bekende pianist Jan Lenselink.

Verandering
Het jaar 2018 stond voor het bekende ensemble in het teken van verandering. Er namen leden afscheid en nieuwe zangers werden verwelkomd. Nu koor weer op volle kracht is, is het tijd voor een mooi concert in de nieuwe samenstelling.??Aanvang 20.00 uur. Tickets zijn te verkrijgen via www.parkgebouw.nl of aan de receptie van het Parkgebouw op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. (Let op: van 27 december tot en met 3 januari is het Parkgebouw gesloten in verband met de kerstvakantie).