Afbeelding
Foto:

Nieuwe AMV-lessen Wilhelmina

RIJSSEN - Vanaf 9 februari 2019 start er weer een nieuwe AMV-cursus onder leiding van onze AMV-docent Rianne Damhuis. Ze leren de basis van muziek en maken kennis met veel muziekinstrumenten.

AMV is een korte muziekopleiding voor kinderen vanaf 7 jaar. De lessen worden op een speelse manier gegeven, passend bij de leeftijd van het kind. Ritme- en maatgevoel worden ontwikkeld, net als bewegingen, luisteroefeningen en improvisatie. De kinderen presenteren alles wat ze geleerd hebben tijdens een concert of voorspeelavond. Bij het afsluitende concert mogen de kinderen het diploma in ontvangst nemen.

Muziekopleiding
AMV start ieder jaar in september en de lessen worden wekelijks gegeven met uitzondering van schoolvakanties. De opleiding wordt vlak voor de zomervakantie afgerond. Voor de zomervakantie krijgen de kinderen de kans verschillende instrumenten te proberen. Kiest een kind voor een instrument waar les op wordt gegeven bij Wilhelmina, dan is hij/zij van harte welkom om de muziekopleiding binnen de vereniging te volgen.

Informatie
De lessen worden gegeven op donderdagmiddag tussen 16.00 en 17.30 uur. Opgeven moet voor 1 februari via de website of via leerlingcoördinator Floor Paauwe (06-49467219). Kijk voor meer informatie op www.wilhelminarijssen.nl.