Afbeelding
Foto:

Creatieve doe-middagen voorjaar

HOLTEN - Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 25 januari vind weer de eerste creatieve middag van het nieuwe jaar plaats, met op het programma een vogelhuisje van een blik. Opgeven voor het maken van het vogelhuisje kan t/m dinsdag 22 januari, in verband met de inkoop van materialen.

Versieringen
Voor deze middag zijn alle materialen aanwezig, maar als gewenst kunnen deelnemers zelf servetten en andere versieringen voor het huisje meenemen. Een voorbeeld van het vogelhuisje is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl.

Informatie
De middag is van 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur en de kosten bedragen €3,50 per middag, inclusief koffie en exclusief materiaalkosten. Voor meer informatie neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.