Afbeelding
Foto:

Nissan Leaf en E-NV200

RIJSSEN/DAARLE- Nissan biedt tegenwoordig een mooi gamma aan auto's, waarbij de Nissan Leaf en E-NV200 een goede balans tussen betaalbaarheid en mobiliteit bieden.

De Nissan Leaf is hét icoon van de intelligente mobiliteit. De relatie tussen de auto ben bestuurder verandert: u rijdt met één pedaal, waardoor het remmen en optrekken anders voelen dan in een reguliere auto. Wanneer het klikt bent verkocht: u gaat soepeler en erg ontspannen rijden. De Leaf is uw alerte reisgenoot, met veel rijhulpen waaronder een intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie en rijbaanassistentie. De Nissan Leaf is nu scherp geprijsd bij autobedrijf Herwers, leverbaar uit voorraad vanaf 38.234 euro voor de N-Connecta editie. De Tekna-editie voegt opties als het ProPIlot Alll Around Driving Support System, LED-koplampen en een Bose premium geluidssysteem toe, met een prijs vanaf 39.834 euro.

E-NV200
Hebt u wat meer mee te nemen qua personen, bagage of als ondernemer? De E-NV200 is beschikbaar in een zevenpersoons Evalia-uitvoering of de gesloten Van als bedrijfswagen. De E-NV200 heeft dezelfde hoogwaardige batterij als in de Leaf, waardoor u tot maximaal 301 kilometer kunt rijden. Dit tegen lagere kosten dan een traditionele verbrandingsmotor. De Evalia personenuitvoering staat klaar vanaf 38.950 euro en de Van bedrijfswagen vanaf 30.370 euro (excl. BTW)

Maak kennis
Kom langs bij autobedrijf Beltman aan de Jutestraat 3 in Rijssen of autobedrijf Manenschijn aan de Wierdenseweg 11 in Daarle. U bent welkom voor een proefrit of meer informatie. Kijk ook op: www.beltmanrijssen.nl of www.manenschijn.nl