Afbeelding
Foto:

Kiezen voor een school die bij je past

HOLTEN / GOOR - Je zit nu nog op de basisschool, maar de keuze voor een middelbare school komt steeds dichterbij. Kiezen voor een school die bij je past is belangrijk. Daarom moet je gaan kijken en ervaren welke scholen er zijn in jouw omgeving. Ons "Open huis" is op 25 januari (Goor) en 1 februari (Holten), maar we stellen ons eerst even voor.

De Waerdenborch is een openbare scholengemeenschap in Holten en Goor voor vmbo, havo vwo (gymnasium/technasium). Openbaar onderwijs betekent bij ons dat iedereen welkom is, even veel kansen krijgt en op een gelijke manier behandeld wordt. De basis van ons onderwijs ligt dan ook in geborgenheid, vertrouwen en aandacht voor elkaar. Wij leren jou om respectvol met anderen om te gaan - ongeacht bijvoorbeeld religie, nationaliteit en seksualiteit.

Aandacht voor talent
De Waerdenborch is een school waar leraren en leerlingen elkaar ontmoeten met aandacht voor verschillen. Zo is er volop aandacht voor talent. Iedere leerling heeft namelijk talent, ook jij. We helpen je met leren, leven en kiezen. Je krijgt daarbij volop de ruimte om je talenten te ontdekken en te laten groeien. Wij vinden dat je de kennis die jij voor jouw verdere leven nodig hebt, niet alleen uit boeken haalt. De Waerdenborch staat daarom voor betekenisvol leren.

Wil je meer weten?
Wil je onze school beter leren kennen? Kom dan naar ons open huis op vrijdag 25 januari in Goor of vrijdag 1 februari in Holten. Iedereen is welkom om te kijken en ervaren wie we zijn en wat we doen. Graag zien we je tijdens ons open huis!

www.waerdenborch.nl

https://www.facebook.com/sgdewaerdenborch/