Afbeelding
Foto:

Dick Huigenbosch start bedrijf voor plaagdierbeheersing

RIJSSEN – Dick Huigenbosch heeft per 1 september 2018 een eigen bedrijf opgestart voor plaagdierbeheersing of zo u wilt ongediertebestrijding. Dick is in het dagelijkse leven vakman in algemene dienst bij de gemeente Rijssen-Holten en wat zijn ogen zien maken zijn handen.

Naast zijn baan bij de gemeente Rijssen-Holten waar hij in vier dagen 36 uur per week werkt, wil hij zich graag wijden aan zijn nieuw nevenwerk plaagdierbeheersing en dan niet alleen het verdelgen of beheersen van ongedierte, maar om dat hij van alle markten thuis is, ook bij de overige werkzaamheden die vaak ontstaan door vernieling of aantasting door het aanwezige ongedierte. Ook voor het verrichten rioleringswerk met de daaraan verbonden werkzaamheden is Dick op de hoogte, hij bezit een infrarood camera om bij problemen in de riolering de onheilsplek te lokaliseren en de problemen op te lossen.

Veel soorten
Er bestaan vele soorten van ongedierte zoals muizen, ratten, marters, wespen kakkerlakken mieren, vlooien, zilvervisjes, muggen en houtworm die allen een specifieke behandeling nodig hebben, al of niet met chemische middelen. Belangrijk daarbij is dat de bestrijder het gedrag en de leefwijze van de diverse diersoorten kent.

Aanpak
De bedoeling van Dick is om zich te richtten op de particuliere sector en scholen. Voordat de bestrijding plaats vindt volgt er na de klacht een onderzoek waar het ongedierte aanwezig is, hoe en waar ze binnen zijn gekomen, en of er technische voorzieningen moeten worden getroffen om herhaling te voorkomen. . Voordat de
bestrijding plaats vindt, komt er een plan van aanpak en een kostenoverzicht. Dick heeft voor de bestrijding / beheersing van ongedierte alle diploma's verworven om zijn vak professioneel te mogen uitvoeren. Dick Huigenbosch is bereikbaar per mail info@ongedierterijssen.nl of per telefoon onder nummer 06-41755321

Dick Tukkers

Afbeelding