Afbeelding
Foto: Gijs van Ouwerkerk

Ben jij op zoek naar de avontuurlijkste (bij)baan?

HELLENDOORN - Avonturenpark Hellendoorn biedt een onvergetelijk dag uit voor gezinnen met kinderen, maar ook voor schoolreizen, groepsbezoeken en bedrijfsfeesten is dit attractiepark zeer geschikt. Avonturenpark Hellendoorn heeft een rijke geschiedenis en een gedreven team van medewerkers, die staan voor kwaliteit en gastheerschap.

Ben jij geïnteresseerd in een leuke en afwisselende (bij)baan en wil je deel uitmaken van dit gezellige team? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vakantie- en seizoenmedewerkers in diverse functies. Ben jij bijvoorbeeld onze nieuwe frontoffice medewerker, attractie medewerker, horeca medewerker, schoonmaakmedewerker of teamcaptain horeca? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet… als je durft!

Meer attracties
Leuk om te weten! In 2019 wordt het attractieaanbod van Avonturenpark Hellendoorn verder uitgebreid met twee nieuwe attracties. De eerste attractie is een vrijeval toren in Dreumesland, naast het in 2018 geopende Bella's Swingpaleis. De tweede nieuwe attractie wordt een knallende attractie voor de hele familie. Met de komst van deze attracties biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor jong en oud!

Wij zoeken jou!
Wil jij werken in deze unieke werkomgeving? Voor komend seizoen zijn we op zoek naar diverse nieuwe medewerkers. Ben jij de persoon die wij zoeken? Kijk dan voor alle avontuurlijke vacatures op avonturenpark.nl/vacatures of kom naar onze speeddate/ informatieavond op vrijdagavond 1 maart a.s. Graag zien we je sollicitatie tegemoet of begroeten we je tijdens de speeddate!

Afbeelding