"A house of gold"

ENTER - Zaterdag 2 februari houdt veelzijdig muziektalent Jan Nitert in samenwerking met de Culturele Raad een concert in zalencentrum de Krol.

Deze avond zingt en speelt hij samen met een aantal enthousiaste muzikanten een programma onder de naam "A house of gold". Voor deze gelegenheid is een 10 koppige band bestaande uit familie, vrienden en kennissen bij elkaar gebracht. Het repertoire bestaat uit een breed scala aan stijlen. Zelf zegt Jan over de avond: "De repetities zijn inmiddels in volle gang. Het is geweldig om te zingen en te spelen met muzikanten en zangeressen uit je familie- en vriendenkring. Het wordt een avondvullend programma waarin we prachtige ballads laten horen. Ook kan het publiek meezingen met nummers van o.a. Guus Meeuwis, George Baker en Clouseau." Het belooft een hele gezellige avond te worden. Het concert is op 2 februari, aanvang om 20.00 uur. Adres: Zalencentrum de Krol, Dorpsstraat 158 Enter.

Kaarten
De entree kost 7,50 euro inclusief koffie/thee. Voorverkoopadressen: Primera Enter en Boekhandel Reterink Wierden. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.cultureleraadwierden.nl