Afbeelding
Foto:

Wie de schoen past trekke hem aan

RIJSSEN - Na bijna 18 jaar aan de Rozengaarde naar alle tevredenheid klanten te hebben geknipt en geschoren, gaat Kapper Joop vanaf 2 april 2019 van locatie veranderen.

Het Hogepad 108, waarin schoenmakerij Drenth is gevestigd, kwam op het pad van Kapper Joop. Deze locatie biedt meer werk- en wachtruimte met daarbij het gemak van meer parkeerruimte in de omgeving.

Sfeer
"Wat er in ons vorige pand was aan sfeer, kwaliteit en gezelligheid, dat nemen we ook mee na de verhuizing. Wij hopen samen met u als klant, op een goede voortzetting van Kapper Joop op het adres Hogepad 108. De komende tijd gaan we met veel enthousiasme aan het verbouwen en inrichtten in het nieuwe pand", aldus Kapper Joop

Openingsdatum
Vanaf 2 april 2019 bent u van harte welkom bij Kapper Joop op het Hogepad, waarbij de kwaliteit, de sfeer en de gezelligheid zoals gewend hoog in het vaandel staan. Wij willen iedereen bedanken voor u bezoeken aan de Rozengaarde. Ten slotte wensen wij het echtpaar Jan en Wilma Drenth alle goeds toe op hun verdere levenspad.

Met de hartelijke groeten van Kapper Joop!

Dick Tukkers, foto Jan Baan